BeZiLe's verhaal:

Zie je die stralende foto hierboven? Ik sta er zelf van te kijken, dat ben ik!

Heerlijk om mezelf weer zo te zien, want het is vele jaren anders geweest.

Het is m'n omgeving die mij heeft laten inzien dat het echt niet normaal is dat je gewoon doorgaat na zware levensomstandigheden. Want zo was ik, niet zagen en klagen, want ieder huisje heeft zijn kruisje.

Met momenten schaamde ik me zelfs. Wat moeten anderen niet van me denken?


Iedereen krijgt inderdaad met levenslessen te maken, de een al wat vroeger dan de ander en de een krijgt helaas ook zwaardere lessen op zijn levenspad dan een ander.

Maar het is nooit te laat om te leren, nooit te laat om het roer om te gooien en weer vreugdevol te leven. Besef dat er mensen zijn, zoals ik, die je graag willen helpen.

Het maakt niet uit wat je levenslessen geweest zijn, het is wel belangrijk wat je ermee doet. 

Je kan je laten meeslepen, dikwijls gebeurt dit onbewust. Dan word je geleefd.

Je kan ook vluchten, dit doe je bewust. Dit kan vluchtgedrag zijn in werk, verslavingen, constant bezig willen zijn, je terugtrekken, ...

Maar wat als je bewust kiest om met je lessen aan de slag te gaan?

De vraag 'Waarom?' komt bij iedereen wel eens voor. Dat kan gaan over kleine dingen of over vreselijke, grote dingen. Maar we maken het allemaal mee.

Ik durf eerlijk zeggen dat ik me een hele tijd mee heb laten slepen, ik werd geleefd en ik leefde vooral voor m'n werk en de anderen. Ik was degene die altijd maar zorgde voor een ander. 

Maar ik voelde ook dat dit me enorm veel energie kostte. Een totale crash heeft me doen inzien dat ik zo niet verder kon. Gelukkig was ik ondertussen al bezig met verschillende cursussen te volgen, heb ik me verder verdiept in de ontwikkelingspsychologie, in opvoedkunde, in ons (on)bewustzijn,...

En ik ben blij met waar ik nu sta. 

Dankzij vele mensen ben ik nu wie ik ben. En nu is het mijn beurt.

Ik wil alle kennis, alle handvatten die ik toegereikt heb gekregen en vanuit eigen ervaring, graag verder geven. Ik voel aan mezelf en mijn hele omgeving dat het werkt. 

Eindelijk ben ik mezelf, met al m'n sterktes en zwaktes die ik accepteer. En ik ben er ook van overtuigd dat jullie dat ook kunnen als jullie met een vergelijkbaar gevoel zitten! Mijn ervaringen gecombineerd met m'n opleidingen, hebben iets mooi ontwikkeld wat ik dolgraag wil doorgeven.

Mijn lievelingsquote geldt voor iedereen: 'we are stars wrapped in skin, the light you are seeking, has always been within'. 


BeZiLe

CONTACT


Adres: Salvatorstraat 141, 3930 Hamont

Email: info@bezile.be

Tel: (0032) 497/21.49.83.

OPENINGSTIJDEN


ZIE VERDER BIJ VOLLEDIG AANBOD